Over ons

Home > Over ons

Uit de eigen creatieve ideeën voor kraamcadeautjes is 2 jaar geleden “a gift from Lucy” geboren. Niet alleen zomaar een cadeautje kopen, maar deze ook leuk verpakken in een gepersonaliseerd koffertje werd uiteindelijk de basis. Het zelf, naar eigen portomonaie, kunnen aanvullen maakte het idee compleet.

Niet alleen zomaar een cadeautje kopen, maar deze ook leuk verpakken in een gepersonaliseerd koffertje werd uiteindelijk de basis

Voor iedereen wat wils. Alleen een koffertje cadeau doen, zelf vullen of bij twijfel door ons iets laten samenstellen, alles kan. Dat maakt het kraamcadeautje voor de nieuwe wereldburger uniek.

Een koffertje naar eigen budget kunnen vullen, maakt het idee compleet.

Onze koffertjes zijn echter niet alleen voor wereldburgertjes die we mogen op zien groeien maar ook voor wereldburgertjes die op een of andere manier niet langer bij ons kunnen zijn. Wij maken dan een passend koffertje met naam zodat het door de ouders gevuld kan worden met herinneringen. We weten, uit eigen ervaring, dat dit heel prettig kan zijn. Het koffertje op elke moment er bij kunnen pakken om even terug te gaan en de liefde te voelen die er was en nog steeds is…..

Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Verzend- en leveringsbeleid | 't Boske 11, 7122 TH Aalten | KvK: 74861794