fbpx

Over ons

Welkom bij a gift from Lucy! Mijn naam is Corine. Ik ben a gift from Lucy in 2019 gestart omdat ik zie hoe belangrijk het is dat je de bijzonder momenten in het leven viert en daar horen ook bijzondere cadeaus bij. Het liefst gepersonaliseerd. Hoe veel betekenis het voor ander heeft, geeft mij veel energie om dagelijks met de webshop bezig te zijn.

Het is dan ook mijn passie om anderen te helpen bij het maken van een persoonlijk en uniek cadeau. Met haar jarenlange ervaring in het maken van handgemaakte cadeaus en haar oog voor detail, heb ik a gift from Lucy opgericht.

Onze producten worden met veel liefde en zorg gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Van gepersonaliseerde dekentjes tot schattige knuffels, mooi houten speelgoed en koffertjes; wij hebben alles wat je nodig hebt om een bijzonder cadeau te geven.

Ons team bestaat uit enthousiaste en creatieve mensen die er alles aan doen om jouw cadeau perfect te maken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een cadeau te geven waar aandacht aan is besteed en waar de ontvanger nog lang van kan genieten.

Als je vragen hebt over onze producten of je hebt hulp nodig bij het maken van een keuze, staan wij altijd voor je klaar. We zijn er trots op dat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Dank je wel dat je voor a gift from Lucy hebt gekozen. We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze producten als wij dat zijn en we kijken er naar uit om jouw cadeau zo speciaal mogelijk te maken!