HERROEPINGSRECHT EN RETOURBELEID

 

1. ALGEMEEN

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen het product te retourneren. De voorwaarde is dat het product niet uit de verpakking is gehaald en individuele spullen niet zijn uitgepakt.

Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd tenzij ze bij aflevering reeds zijn beschadigd.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen het product te retourneren. U kunt uw e-mail wenden aan info@giftfromlucy.nl

 

2. RETOURADRES

Ons retouradres:
GPV Concepts
Het Boske 11
7122 TH Aalten, Nederland

 

3. BEDENKTERMIJN

De bedenktermijn is wettelijk 14 dagen ná ontvangst van de bestelling. Vanaf het moment dat u als consument heeft laten weten van de koop af te zien, heeft u vanaf dát moment maximaal 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Dus: als u bijvoorbeeld op dag 12 na ontvangst aan ons laat weten van de koop af te zien, heeft u nog 14 dagen om te retourneren vanaf dat moment.

 

4. TERUGBETALINGSTERMIJN

Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van het door u geretourneerde product of producten. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

 

5. VERZENDKOSTEN RETOURZENDING

De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.